Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Sommarlov, skööönt! Bara njuter, ha börjat blivt hurtig, hästarna må i sommarhagen. -Snart flytt till Laine me dom. Go sommarmusik i öronen! No må man! 
 
Händer inte så mycket i just hästfronten, dom tränas på som vanligt. typiskt att Chayenne får skav av munkorgen så hon inte han ha den. Fast får på nån jävla vänster fixa det me ludd och nå.
^Hahahah, Chayenne! ;)
 
Ihelgen bär det av till Sikån för lite midsommarfirande och annat skojj! 
Regnat hela dagen så jag har städat (-För er som ville veta), tvättan en jävla massa kläder. Nu då regnet har av tagit och jag har skrivit klart detta så bär det av på en löpar tur. Laddar upp mobilen med massa ny och go musik! -Awesome! :P
 
Händer inte så mycket i bloggfronten för min del, är inte riktigt sugen på att blogga. Har igentligen inte tid heller, men.. Får ihop nått inlägg lite då och då;) 
 
Jaja, har de bra så länge! :) 
 

Inspererande

 
 
 
 
 

Älskade vän♥

Som idag blir 20 år! Fina tjejen:') 
 
 
 

Produktiv är bara förnamnet

Kunde man ju önska.. ;) Haha Bloggen, eller rättare sagt bloggandet är inte min starka sida. 
 
Ridit Ikaros idag, fin som vanligt. For ridstigen runt, behövligt. Killen har ingen kondis, but he work on it. Mycket travarbete, med lösgörande. Hoppade även hindrena som var framme, har inte hoppat han på evigheter.
 
Elina fick ett dressyr pass i padocken, hon frustade på och var anmält duktig. Jobbade mycket på volt och lösgörande. Ibörjan var hon stark i munnen och jobbig, men efter lite jobbande så gick de över:) 
Igår var hon helt GRAZY när jag hoppat upp på henne så ville hon absolut inte gå. Trog lite i en tygel och hon belv galen. Så jag hoppade av och och gick med henne. Hoppade upp igen, samma sak hände.. Gick bort till Natta och bedde henne leda mig då börja hon stegra och ha sig. så jag gick in i padocken och satt upp och stod still ett tag DÅ fattade hon nog att man inte ska göra sådär.. Haha, måsta även säga att mamma var nervös som vanligt och va liite skeptisk mot att jag över alla omständigheter begav mig ut ensamen. Red iallafall upp för backen, galopp och trav intervaller. Skulle nog kunna ha farit upp för den två gånger då hon inte ens var trött.. Tror nog att deberör på att hon stod sen i torsdags.. 
 
 
Chyenne jobbas på för fullt. Red upp för backen i Måndags trött tjej som knappt orkade skritta upp..
Clara red hon idag, lite dressyr. Jobbades mycket på volt, Emelie red henne även en sväng. Har ju massa bilder på Clara och Chayenne, fast jag är för lat för att överföra dom.. 
 
Hade även världens roligigaste helg förra veckan, följde Lisa hem efter discot som vi hade haft. Paddlade kanot då vi kom hem till henne, Mitt i natten med solnedgång, Myyys! :) #Lovelife
 
Har tänkt mig ut någon dag då solen lyser och foto med hästarna. Tänkte mig med klänning och cowboy hatt hon fränt skulle de inte bli?? AWESOME:P
 
Jaja nu ska jag sluta skriva för denna gång och se en film. Dock så vet jag inte vilken.. än sålänge;)