FredagImorgon

Veckan har hitilst bara gått bra! Dock så är ju alltid måndagar,   alltid måndagar... You know what i mean;)
 
I måndags gick hästarna hur bra som hellst! Chayenne var otroligt fin, när hon verkligen arbetar. Mycket kvar att jobba med i galoppen, då hon typ studsar fram (?) Haha tok ponny!;) Hon var lite tittig och var rädd för de mesta som går att vara rädd för och lite till. Elina, min fina. Red med Emelie och LulleB, tränade på lite tempoväxslingar från galopp till skritt osv.. Fick henne och lyssna tillslut:) Red en bit upp i backen, BRA träning. Det behövdes gått och väl. Tur att Elina har kondis och höll galoppen hela vägen, haha de skulle inte Chayenne årka;) 
 
I onsdags Blev det dressyr på ängarna för båda hästarna, eftersom det var så varmt så blev de bara korta pass. Chayenne var lite busig och ville inte riktigt vara på min sida i början, men efter ett tag insåg hon nog att det var nog bäst att vara det..När jag skulle hoppa över diken så blev hon helt crazy och ville sticka iväg med mig, fast efter några gånger så hoppa hon fin, fint! Med Elina gjorde jag mycket lösgörande och ställningar. Efter att jag jobbat henne lite granna så gick jag till paddocken och hoppade ett hinder på ca 70 cm. Gooosh va kul, tummen upp! Nu blir det att börja hoppa lite smått då det var ett tag sedan. Gick ner till vattnet så hon fick svalka av sig lite efteråt.
 
Längtar till hösten nu, då kan jag börja på riktigt   riktigt med träningen. Hade tänkt lösa anläggnings kort på Mrk. förhoppningsvis går hon upp i hull i sommar så hon är så himla spe lilla Elina, hon skulle ha fått lite av Chayenne som INTE behöver alla kg. 
 
 
Imorgon hade jag tänkt klättra lite i backen, tar med mig Clara å Chayenne. Och lite hoppning på Lördag- Om det inte är för varmt vill säga;)
 
Föresten har jag ju glömt berätta om hur hurtig jag var i går, red ju två hästar, sen på kvällen gick jag upp för backen. Kunde knappt gå den kvällen haha, Träningsvärk - Check! Bra träning iallafall. Måste börja gå upp där oftare.. Fast vi se ju;)
 
Nu är det äntligen färligt svamlat för denna gång;) Puss och hej! :)

Humöret på topp!

Sitter ute i solen och bara ha de bra, lyssna på go Musik. Funderar på att ta mig till stallet, fast de får nog vänta ett tag. Vädret är inget som man ska klaga på, Just love it. Hoppas att det bara håller i sig. Längtar som bara den till paddokken har torkat upp, Vill börja träna på riktigt nu, inte bara rida ut hela tiden, men det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av det. Snart har ju backen också ingen snö kvar. Då kan man äntligen börja bygga lite muskler på både häst och ryttare, På tal om de så någ jag gick en Pw har om dagen så fick jag två feta blåser på hälarna (för er som ville veta), undra om de var ett tecken på att jag inte ska träna. Haha nää, det är så skönt å träna.♥
Var nere och badade med hästarna igår, Myys. Dock liiite kallt förtfarande, sköt för hästarna och svalka sig lite:) 
 
Nää, nu ska jag sluta svamla och börja göra något av denna vackra dag!
 
                                  

Hööks Shoping

När mamma och co var nere i Malmö hade jag beställt lite saker som dom skull köpa;) Tänk om man ändå var gjor av pengar..
Fast lila
Måste ju också visa Chayennes nya Sadel;) Nöjd med den som satan! 
Dock måste jag köpa klossar då de inte satt några där. 
 
 

I will love you until the end.


#FuckPerfection