Lördag morgon

Jag är verlkigen sämst på det hära med att blogga.. Men bättre att den lider än mina hästar och skolan! ;) 
 
Idag blir det lite dressyr för Elina. Med ikaros tror jag jag kör lite markarbete/hoppning. Har även kirrat med mig en fotograf! Så jag får lite nya å fina bilder:) 
 
Igår släppte även Avicii sitt nya gryma album! Gryyymt är bara förnamnet! 
 
 
 

Avrundar denna kväll med några helt underbara låtar i öronen

 
 
 

Eliinaaa

(påbörjade inlägget förra veckan och skrev klart de nu. Detta hände alltså den 27/8)
 
Tisdagens pass på Elina gick hyffsat bra. Clara fotade mig. Hade tänkt att hoppa och köra kombination. Red igenom henne som jag alltid gör. Noga. Värmde upp med galoppbommar hon kändes riktigt bra. Jag började hoppa henne, hindrerna låg på kanske 60 cm. Hoppade det som vilket hinder som hellst, försökte få in en jämn och fin galopp. Efter att jag hade hoppat så tog jag nog in svängen lite för mycket, vilken jag absolut inte hade i min första tanke då jag aldrig varit med om det. Men de har suttit i bakhuvudet, varje gång jag har ridit i Sjöbackas lilla paddock. Jag gick omkull med Elina. Fattar ni huir liv rädd jag var eller?!? Jag lyckades få ut mitt ben som hamnade mellan Elina och marken. Ställde upp elina så fort jag bara kunde, kände igenom henne. Som tur i oturen så hade hon inte gjort illa sig. Gick med henne och så så att hon inte hade ont någonstans. Sen så hoppade jag upp igen. Hon hade inte ont någonstans så jag red på som vanligt. Natta komme till stallet och då fick jag lite hjälp av henne sen så hoppade hon själv upp på Elina. Det såg så bra ut!! Elina har blivit så fin nu i dagarna:)  
 
Det som hände var nog en av de värsta sakerna som jag har varit med om på Elina. Hon är ändå rätt ganska så gammal..
 
 
Fick även höra att Mika, som red henne idag. Gick omkull med henne igen. Hon red på ridstigen och tog in kurvan lite för mycket åsen så höll inte underlaget heller.