Sammanfattning av året 2012

Var ska man börja? Trodde verkligen att 2012 skylle vara ett såtdära roligt år, som ett år att minnas. Men nej
Har händ så många tråkiga saker, så det blev inte roligt nånstans. 
 Började bra. Januari, Februari, Mars, April och Maj flöt på hur bra som hellst mycket ridning, bloggade mycket och livet flöt på bra! 
 
Började få fullt med tankar i Slutet på Maj, Shiit vad jag växer, ''kommer inte kunna komma någon stans men Chayenne..''  Varför ens försöka? 
Mars, 2012
 
 
September, 2012
 
I september så provade jag på att rida i halsring. Gick verkligen bra. Allt flöt på bra, tränade kännde att jag börja komma nån stans här ivärlden. Han minst sagt varit ett lärorikt år. Chayenne har fått på sig skor för första gången i hennes liv. 
 
Har själv, personligen förändra mycket, kanske inte så mycket på utsidan , men på insidan. 
Mars, 2012
December, 2012
 
Sommaren var inte riktigt igenom tänkt, regnade i stort sett hela  sommaren. Dock för att det kan vara lite mysigt ibland då.. Chayenne har vilat OTROLIGT mycket det hära året. Vet inte riktigt varför, har varit mycket runt omkring att tänka på.. 
I Maj, köpte vi en underbar hund. Som många vet om, hon heter Lizzy. 
Foto:Mikaela 
 
 
Oktober var helt klart den sämsta månaden på hela åtet, i hela mitt liv. Min klasskompis dog. Kände mig verkligen rubbad då, går seriöst inte en dag utan att jag tänket på han :(  
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar det min best of 2012 lista på spotify! :)
 
 
 
2013, Here we come!  
  

 

962 dager med dig ♥

Älskade vän! 
 

Heej! :)

Ojdå, man hade ju en blogg också, hehe;) Sitter och lyssnar på go musik, tänkte skriva ett inlägg om 2012. Vi kör på de! 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, typ noll ideer:/ Men finns såna stunder också! Funderar lite fram och tillbaka om jag ska lägga bloggandet på hyllan ett tag fram över.. Men isånnafall händer det 2013! :) 
Red en hur mysig tur som hellst iförrgår! Tömde huvuder på leta tankar och så;) Älskar att bara ta någon mystur ibland! :) 
Mobilbild

Åkte Längdskidor idag, awesome! Nu kör vi igång på RIKTIGT! :D Tummen upp! Hade tänkt åka idag, men kylan slog imot:/ I vanlig ordning;) Haha men imorgon så skulle vädret vara på min sida! :) 
 
 
 

Love it


Klockan är Slagen!

Go Jul på er alla!♥ 

Bättre tider

 
^Awesome låt! ;) 
 
Datorn fixade sig efter nån uppdatering och annat skit! 
Dan före Julafton. Grymt! Har inte blivit någon ridning då det är upp mot -30 :/ Att de alltid ska vara kallt till jul. Typiskt! 
Haha, sitter och leker med camen litegrann;) Skypar där imellan! Awesome Folk :) I övrigt händer igen speciellt i mitt liv just nu. Är lite smått deppad för att man har åkt på en förkyldning och att de ä svirkallt ute! Men de är ju sånt som brukar ordnda sig;) Eller? 
 
 

DATAJÄVEL@@

Datorn har tagit bort alla mina bilder.. Kommer inte blir någon bra update förrän jag fixat klart den igen:@@
KULJUL :/

I just say


Asså nae... :/

Shiit, har dragit på mig en förkylning igen. Just nu då Jullove börja och man kan åka Längdskidor för första gången då det är perfa väder, ingen blåst eller snö som faller ner perfekt kallt. Ååh hatar sånt hära:/ Sitter inne dricker tekoppar, drömmer att man åker Längdskirdor och inse hur jävla kul de är! ;) Förhoppningsvis så kommer jag igång efter jul. Kan knappt hålla mig en dag längre! Fyfan som man har längtat! 
 
Chayenne har fått köra rissla många dagar i veckan. Så imorgon kör jag ett pass ute tror jag. Beror helt på vädret! 
Har Lördag idag, kändes inte alls långt bort till Jul. Men sen så inser man att de bara är Fredag och en dag längre bort till jul.. 
 
Chayenne i början av året. 
 
 

2012

 

Snabbis

Nuu---> Stallet. 
 
Rida Chayenne för första gången med broddadde skor, eller huvudtaget skor! Spännade:) Ska även pyssla om Elina  liite;)
 
Dålig kvalla, vet;)  Men sånt man få leva med ibland!

Hej då Blondi!

Japp, ni läste rätt. Från och med idag så är jag brunett, iallafall året och och lite till! :D 
 
Något sånt kanske? ;) Haha något i den stilen iallafall! Nu Kööör vi:D Bilder kommer efteråt :P

Efter en lyckad dag i Norsjö!

Har har hur kul som hellst idag. Började med pilljobb på bokstäver och slutade med att vi stod i studion och fotade varandra! ;) Haha Har igentligen inte så mycket att säga om dagan utan bjuder på bilder från dagen! ;) 
 
Bilderna är tagna av, Mikaela, Mattis och clara(?) ;) 
Blev hur najjs som hellst! :P

No music, no life

 
 
 

Önkelistan 2012

Mössa, CRW
 
Ridstövlar, Suprime high rider, Mountain Horse
Canon EOS 650D
Iphone 4, vit
 
Det var väl dom viktigaste (och dyraste) sakerna som jag vill ha nu. Sen finns det ju alltid sånt som kläder, Stallsaket och andra små saker! ;) 

Yeah!


She just the luckiest girl on the planet

Fredag imorgon, Awesome! Har egentligen inte så mycket att skriva om, i brist på ideer så snör jag in ett inlägg! 
Har varit i stallet hela eftermiddagen, hjälpt till på lektionerna som inte var så mycket till lektioner utan blev mer att sista och vänta, då nästan inga elever komme idag.
 
Just nu gör jag inte så mycket, funderar på att fibbla lite med designen. Ska även ta mig en tur in i duschen. Sitter och skypar just nu, så tar mig nog inte här ifrån på ett tag så utnöttjar tiden med att gö desigen! 
 
Har även hört att spåre ska va uppkört, så nu äre ba tuta och köra! Welcome Winter 2012!♥ 

Yes!

Idag fick jag mitt älskade och efterlängtade headsett tillbaka, eller ja, Ett helt nytt rättade sagt! Denna gång ett svart! :) 
 
Sista vanliga skolddagen idag, nu kör vi chill resten av dagarna som är kvar detta år! ;) 
 
 

Hur var det nu igen?

Hej på er! Var ett tag sen sist! ;) Mycket prov och mycket med skolan nu då betygen ska sättas, redan imorgon! Ghaa! Hoppas bara nu att det går bra och får godkänt i alla ämnen. Kunnde ha ansträngt mig liite mera kanske, för att höja betygen. Anyway, gjort är gjort! ;) Haha! Lämnat in de sista uppgifterna idag! Skööönt! Kan även erkänna att jag trodde verkligen att jag skulle få kompliteringar i fysiken, men ikket, Awesome! :D 
 
Skriver förhoppningsvis ett inlägg ikväll om hur de har gått då jag ridit dom senaste dagarna, har blivit mycket ridning på sistånde. Men nu ska jag spela Sims 3 och känna hur jävla skönt det är att inte ha något prov eller annat skit att tänka på! :P
 
 
 
Btw, på Måndag så blir jag brunett igen! :) 
 

Hatar datorer bland.. Uppgiften som ska vara klar i dag försvann när jag skulle leta åt det på skoldatorena @@ 
 
Vet vad jag har å gö ikväll :/ Nu bär de av på en springarrunda! Jippi! ;) Haha nee men skönt å röra lite på sig! :) 

Justin Bieber ♥ ;)

 
 

''Tränar på för fullt''

..*host, host* Eller så inte;) Blää fysik prov imorgon. Kan knappt nått känns det som :/ Surt. Haha nee men går faktist kanon, i vanlig ording slutar de med att man sitter med datorn i högstahugg! Standard;) 
Blev att hjälpa till på ridlektionerna då dom var ont om folk. Guu vilken stress de var där ett tag. Var inte värts kallt enligt termometerna, med de stämmde inte ett dugg då de var full storm, känndes typ som -20! Var i stallet lite mer än 3 timmar. Red även Elina då hon hade krånglat större delen av ridlektionerna. Var hur fin som hellst när jag satt upp. Fegisen Elina som först vägrade gå i ''djup''snön! Tokhäst. Var även en sväng uppe på höloftet. 
 
Nää nu måste jag nog träna lite mera till prove imorgon. Hade int tänkt göra om de;) Hehe..
 
 

haha, why? ;)


Dagar

 
14 Skoldagar kvar
18 dagar till julafton
126 dagar till min födelsedag
147 dagar kvar till jag har haft Chayenne i 3 år
2317 dagar tills jag är 18!! :D

Onsdag den 5 December

Blev inte att åka längdskidor idag. Var på tok för kallt. Hoppas att Smhi har rätt nu då det står att tempen ska gå neråt till imorgon eftermiddig! :) Nice! Hade ju också tänkt rida idag, men när jag kom ut igenom dörren så ångrade jag mig ganska stort. Haha ;) Fixade i stallet längre än vanligt. Men var en Krigare som begav sig ut på en sväng, fast jag gick då.. Clara red barbaka på Chayenne och jag gick med Elina. 
Imorgon, Torsdag. Ganska lugnt dag. Ska upp till stallet, pussa å gosa me Hästarna. Chill dag i övrigt. 
 
Kort inlägg jagvet! ;) Men har annat som ska göra så snör in ett inlägg! (:
 
BTW, bara 19 dagar kvar nuu! :D

Ska jag?

Vill färga tillbaka till min natuliga färg, eller lite mörkare. Fast jag är lite feg, tänk om ja ånga mig? Har då lovat mig själv att de var sista gången jag färgade mitt hår blont. Min plan var tidigare att låta de växa ut en bra bit till och sen färga de helt brunt. Men börjar tänka efter och frågar mig själv om de inte är lika bra att göra de nu? Men samtidigt så vill jag vara blond. Ååh svårt val.. Måste verkligen tänka efter! ;) Känns normalt att se sig blond nu, då jag varit de sen 2010.
 
Blond
 
VS
 
Brunt
 
(Och jaa... ,ni behöver ju inte säga nå om mina skills i photoshop dår det gäller färgning an t.ex hår! ;))
 
VAD TYCKER DU?!

Norrland i mitt ♥

Vinter på några dagar, Kallt som sjutton och imorgon är det längdskider som gäller! Ska ja klaga? Okej, kyla kanske inte är så värst kul. Men vafan Vi ä ju Norrlänningar visst? Haha ;)
Ridlektionerna blev inställda idag, på grund av kylan. Inte speciellt varm, tempraturen ligger kring -20. Har kommit hem från stallet för en dryg timma sen gick också en sväng med Kia som fick följa med! HAde tänkt ta mig en tur på Sjön, men då jag börjat gå neråt så upptäcker jag att jag inte kommer att våga gå där! Haha;) Så fick gå gater där de var upplyst! 
Ska snart hoppa in i duchen och se ta och se nån film eller så. Bara ta det lugnt. Skriva nått tidsinställt och göra designer. Ska också försöka städa lite i mitt rum, fast tror nog inte att det kommer att bli så mycket av de, haha. Men det är ju tanken som räknas. Right? (; 
 

I just say


Julstämning.

Sitter och lyssnar på lite julmusik eller var man nu ska kalla de;) 
Är ruggit kallt utomhus. Var -13 när jag begedde mig till stallet. Känns att man inte är van att har så himla kallt, är ju van vid typ -6 bara. Skulle även vara kallt imorgon. Ååh hatar kyla, inte för att tempraturen oftast kommer att ligga på krig -10 hela vinter(eller lite mera) så det är väl bara att digga läget! Nej, gud vad jag svamlar nu! Haha ;)
Idag red jag, tog dock bara en sväng på Chayenne då jag frös och he va mörkt, ingen bra kombo! Gick super jätte bra:) Känns att hon inte fått vara ute på länge. Då hon var frammot bjudande och att hon var rädd för en massa nya saker, eller? ;) Komme och travade på ett ställe där de var lite halt, åherregud var verkligen inte berädd på de! Chayenne snubblade till, fast jag ramlade inte av hehe (; Tog in Elina efter de då hon skulle ha mat och så. Gjorde inte så mycket mera. Måndag idag, nej fy. Värsta dagen på veckan! Tur att den börjar lida mot sitt slut :) 
Snaknar hoppningen. Var ett bra tag sen jag hoppade på riktigt, med fler ett ett hinder uppe :( Men hoppas på lite bättre väder! 
 

Första advent!

Shiit nu gåre fort! Redan första advent! Snart 2013 också :D Awesome! Hoppas verkligen på de året. 2012 sög hela året. Går inte att ändra på. Never! 
 
Tog lite bloggledigt i en dag;) Hihi. Men, back in days! Inte måsta skol veckor kvar nu, och bara 22 dagar till jul! 
Har tagit det mest lugnt i helgen, sett på Stockholm horse show, umgåtts med vänner och varit i stallet. Starndad kan man väl säga? Haha något sånt. Hade tänkt ta mig en tur på Längdskidorna men kylan och tiden stod imot. Tror jag tar det på Onsdag då jag har kort dag och det forfarade är ljust ute när man slutat! Ååh längtar till ja kan sätta igång på riktigt! Då jag kan åka på kvällar, då det är mörkt! Då man har lampor och ett riktigt spår att vara på! 
Imorgon så ska två hästar ridas, om jag inte blir allt för mörkrädd! Hehe. Om jag blir de så ska dom ialla fall pysslas om :) Har lite läxa som också ska göras, design som ska färdiställas! Så no ha ja nå å göra ;) 
Jag bara älskar min nya/gamla jacka! Hur snyggt som hellst!
 
Något som är mindre kul är att kabeln till mitt headsett glappa.. Så de måste in på lagning :/ Har seriöst använt de varje dag! Hur fan ska jag klara mig utan! :( 
 

Tävling

http://linnolsson.se/?p=10589#comments
 
 

Hur snygg blev inte denna jacka då?



Sjuuuck nöjd!!

Btw, mera uppdatering ikväll! ;)