I just say


Stockholm Horse Show

Vill du också se Live i Stockholm? De kan du genom att klicka på denna länk. -->Häääääär<-- 
 
Fredag: 16.30 - 17.30
Höjdhoppning, barbacka. 
Islandshäst Tölt
 
Lördag: 11.40 - 13.05 
Dressyr
15.30- 17.00
Familjematiné. Landslagsryttarnas agility, Riddarspel i eld och lågor, Shetland Steeplechase och Julavslutning och några till saker! 
 
Söndag: 11.00 - 12.00
Hoppning
13 - 16.00 
Dressyr, Kür
 
Programet för helgen hittar ni häär!
 
Surt å missa de roligaste, Barbackahoppningen.. :/ 

 
 
 

Nu tar jag helg

Så jävla skönt. Ledig imorgon, drar till vindeln!
Efter ennu en jobbig och seg vecka så tar jag helg nu. Har för ett bra tag sen kommit hem från stallet där jag tillbringat några timmar då det var ridlektioner! Jävulskt kallt. Tur man rörde på sig lite grann då.. Haha ;)
Ska ta och fixa lite med bilder nu, i photoshop och ska också skicka in en beställning på några bilder, dock kanske inte idag men i helgen! :)

Helgen blir nog ganska lugn. Ridning står högst upp på listan, sen lite andra småsaker som också ska göras. Snöade förövrigt idag, awesome! Snart full vinter(?), haha hoppas får man väl alltid göra;) Sen dock inte så låvande ut om man tittar på smhi, står att det inte ska snöa nått:/ Trist, hoppas dom har fel! Har även sätt att snökanonerna är i full gång. Najjs! :) 

Så imorgon står Chayenne, eller så lejjar jag över de till någon annan så tag å rid henne! För de behövs;) Hehe :$ 

 

Ärligt talat fick jag skriva om hur lång tid de var jag kom hem från stallet ett X antal gånger. Haha så snabb är jag på att skriva ett inlägg ;) 
 
Är hur  avis som hellst på alla som ska till Stockholm ihelgen! Vill också dit! 
 
 
 

You only live once

Känn som om man lever lite stöktig just nu. mycket saker händer. Tårar fälls där imellan, då man inser att personer som inte finns längre verkligen betydde något, saknaden är stor. Går inte en dag utan att man tänker på just den.  Känns lite som om man lever i en bubbla som är ett tjocktlager över. Tar en enom stor tid och energi att få sig ur den. Väntar och väntar på att snön ska komma så att man kan dra igång med träningen på riktigt. Väntar på ett mirakel. Har skolan som måste skötas, stallet som ska skötas, träningen som ska skötas på rätt sätt. Allt måste prioteras. 
 
Denna låt är sjukt bra! ;)
 
 
 

You is the one ♥

Slutade ju tidigt idag. Närmare 12 :) Skönt med kort dagar om man bar vava på den bara, börjar ju mörkna vi ett halv två. Helt sjuk! 26 dagar kvar till julafton! Awesome! :D Fasten man inte har någon julkänsla alls, helt ärligt så har man inte haft de dom närnaste åren då snön har varit så himla sen varenda jävla år! 
Iallafall, har ridit idag som ni kanske läste tidigare? Gick toppen bra:) Värmde upp henne på ryggen, sen så jobbade jag bara från marken. Så himla kul de är! har så dukti ponny! ♥ Jobbade på bra, blev mycket lydnad och  kommunikation. 
Ikväll så har jag mest tagit det lugnt, bakat chokladbollar, sett på tv. Och så nu sitter man här och fördriver tid igen.. Haha nää, men ska ta å skriva lite tidsinställda osv ;) Sitter och lyssnar på Ke$has nya skiva, hur grym som hells! ;) 
Haha älskar denna;) Lite egoo, hehe ;$
 
Och så jag till att vara specialist på att skriva korta inlägg, haha;) Jobbar på att skriva längre! 
 
 

Milli

Har lilla milli brevid mig, hur söt som helst! ;) Snart så ska jag städa mitt rum och lite andra saker som inte är så roligt att göra.. Men sen så bär de av till stallet för ridning! :) Ikväll någon gång så blir det lite chokladboll bakning! Gott som fan! Dock är större delen inte till mig utan till discot som vi ska ha på fredag! ;) 
 
Bjuder på 3 bilder på mig och Milli! :)
 
 

Ooh Shit

Hahaha från och med nu! 

I just say


Gårdagens tur på Lullen.

Gick hur bra som helst! Blev riktigt mjuk och fin! Måste verkligen rida i varenda steg! 
Gjorde mycket volter och böjningar. Blev också lite galopp omväxlingar. Var framme lite upphöjda bommar på en volt, så körde de några gånger gick hur bra som hellst, lite krången till en början då vi kommer in fel på dom, men fixade sig! :) Lillpojken som blev rakad för en månad (?) sen, har får hur mycket päls som helst! Nackdelen med ridhus är dom dom blir så svettig efter åt. Kom ihåg när man stod där själv med en helsvettig häst! Haha då var det hårtorken som gällde! Haha gamla goda tiden, you know? ;) 
 
Idag är de ju Tisdag, brukar ju hjälpa till på ridlektionerna då, men bytte med Emelie i veckan. Så ska dit på Torsdag istället! Så idag blir det lite plugg, städning och andra saker som står på To do listan;) 
 
Tusen tack att jag får rida Lullen! ♥ 

Tävling

http://www.ponnysanning.se/?p=13283#comments

Time to work.

Ska snart, på en kvart/halvtimma fara ut till stallet! Ska rida Lullen i Rudhuse, spännande! :) Var ju ett tag sen mar själv red där, rättare sagt år sedan;) Sen så tar jag in Chayenne, tror dock att jag skippar ridningen på henne idag, kallt och mörk. Nej tack! Myser helldre en extra stund med henne då! 
 
Fina Chayenne ♥
 
 

Ingen kan leva utan musik

 
 
 
 

I just say


Weekend

Blää, måndag imorgon. Hatar verkligen Måndagar, sega och långa...
Sitter just nu och letar igenom alla mina bildmappar, försökar hitta bilder som ska skrivas ut! :) 
 
Idag har man inte heller fått mycket gjort, vart i stallet en stund. Hemskt sugen på att åka längdskidor nu, men får inte annat än vänta.. Så länge får jag nöja mig med att springa, som dom flesta av er (från frihetsdressyr) vet ju att sprigning inte är min starkaste sida! Men bättre än inget ;) 
 
 
 
 

Smörgårtårta

Ska snart fara till Farmor, hörde att hon hade smörgårtårta. Ska bara stiga upp, hehe. 
Idag fyller hon nämligen år, Grattis till hon! :) Sen så väntar stallet på mig, måste fixa lite saker där! Skriver mera sen, för nu väntar min sjus på mig, är ju lite lat av mig för tillfället, haha;) 
 
Haha, klockren! 

''Gud tar sina bästa änglar först''♥

Saknar dig sjukt mycket. Kom tillbaka! ♥
 
 

Nya designen!

Blev faktist ganska nöjd! :) Tummen upp för smilisarna! Haha ;) 
Chayenne var riktigt fin idag! Gick som en klocka. Mycket mjukgörande, lite bommar och mycket skritt arbete! Hade westensadeln idag, var ett tag sen jag red i den. 
Tok ponnyn! ♥ 
 
Har inte gjort så mycket mera idag, bara tagit det lugnt. Har suttit i timmar, känns det som, och jobbat med att få ihop en design som jag gillar! ;) Lyckade bra, tyckte jag. Så vad tycker ni om designen? :)
Nää, nu startar jag nog en film och bara myser av att det är helg! Bara en månad kvar till jul nu, nu är det nära!
 
 
 

Every day


Tatuering

Något som jag är grymt sugen på är en liten tatuering, inte för stor. Hur snyggt som hellst! :) Men jag måste dock vänta till jag är 18, då mamma och pappa inte går med på det ;) 
 
 

God morgon!

Okej, för många har kanske redan halva dan gått, men jag steg nästan nyss upp från sängen! Tog extra lång sovmorgon! ;) Ska så fort jag har fixat lite på datorn bege mot till stallet för att rida, tror att det bara blir ett lungt pass idag. 
 
Tycker även att ni ska lysna på DENNA gryma spellista på Soptify! (=
 
 

Forever Alone

Sitter här i ensamheten, eller ja jag har ju Lizzy! :) Haha;) Sitter och försöker komma på hur min design ska se ut. Lördag idag, händer nog inte så mycket speciellt idag. Chayenne ska ridas, om det inte är för halt. Måste städa i mitt rum! Hehe Anyway, sitter just nu och prata påå Skype, Checkar Facebook, bloggar. Ha hen bra Lörda! 
 
 
 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin'!

 
Följ min blogg med Bloglovin

Börjar om på nytt

Nu har jag lämnat Frihetsdressyr.blogg.se bakom mig och börjar blogg på Tildaforsberg.blogg.se. 
 

Känns faktist bra, att byta blogg, lite mer personliget nu. Kommer att göra en design ikväll/imorgon :)
 
'