Justin Bieber♥

Självklart att ja missade han i Stockholm. :/
 
 
 

#Hatarmåndager

Rain, rain och regn.. Fan va jobbigt! Går int att rida någon stans typ. Men he ä ba å hoppas på bättre väder! :)   
Tog en pause från skolarbete för att blogga litegrann;) Prov imorgon å på Torsdag. Kul. Nej.
 
Red Chayenne igår, gick hur bra som hellst. Duktiga ponnyn:) Blev intervaller på kärleksstigen. Kände att de behövdes. Svettig heest som vägrar att tappa pälsen! Haha hon är söt ändå;)
Elina red jag med Emelie upp till norrbacksvägen slutar. Den vägen är typ en av dom bästa att träna på med tanke på att det är uppför och det är hyfsat lång. Elina var övartaggad och hade lite förmycket energi som vanligt.
Fina Elina från fotningen förra veckan! Bilder kommer;)
 
Asså jag och långa å invecklade inlägg hör int ihop. Blir alltid kort ooch samman fattat! Jaja he dug! :)
 
 

Dags läget med hästarna

Chayenne har inte blivit riden så mycket, det är nu på senare tid som hon håller på att komma igång igen. Det är Clara som rider henne för de mesta men jag rider henne ibland. Hon ska de byggas upp muskler på igen. 
 
Elina började jag rida ungefär i februari. Hon har fått fina muskler. Vill inte rida henne allt för mycket med tankte på hennes ålder (21) men ändå har hon fått ihop sig bra:) När vi löshoppade henne hoppade hon 130 cm som om de var 80... Älskade häst♥ Har hunnit tävla henne på Mrk i Hoppning, gick superbra då. Är verkligen sugen på en till P&j;) 
Ikaros har jag inte ridit så länge. Hans kondis ska byggas upp nu under våren/sommaren. 
 
 

Meningen med livet.

Ååh, kan inte annat än älska mitt liv. Skulle inte villja byta ut de mot något annat. Just Love it.
 

Ridhuset

 

Fina Fyrbenta.

Eftersom jag igår slutade kl 12 så var jag i stallet redan vi ett tiden. Började med Chayenne som ja red på en grus väg(eller var mera som lerväg..). Gick bra blev mycke galopp, Chayenne måste verkligen gå ner i vikt nu. Man börjar ju undra om hon inte bär ett föl där inne, Haha. Jaja, tokponnyn är ändå lite söt;) Nu då de börjar bli vår så blir Chayenne ganka stel och tittig. Inte lätt alla gånger..
Ikaros red jag kärleksstigen, eftersom han inte är i kondis än så blev de inte så hårt pass. Lite skänkelvikning och galopp fick de bli. Han var iallafall fin:) 
Elina red jag också Kärleksstigen med. Mycket travarbete blev de. Fina Elina♥ Hon har verkligen fått fin form nu. Byggt muskler. Längtar tills jag kan börja hoppa med henne igen. Kan inte de just nu då underlaget inte håller:/ Jaja hon är ändå fin(: 
 
Idag har jag verkligen inte gjort nå. Skolan, stallet och så nu datorn.. Den vanliga ordningen;) Funderar på att göra bort lite skolarbete, fast tror jag kommer fasna vid datorn och bara göra onödiga saker.. Like Allways. 
 
 

Kärleken till hästen klår allt.


Och tillslut är man tillbaka igen.

Efter alldeles förmycket tjat sitter jag här igen. Haha, undra igentligen hur många gånger alla har tjatat på att jag ska börja om med bloggningen igen? Jaja, Finally. 
 
Under tiden så har gått nu medans jag inte har bloggat så har de ju hänt en hel del saker! Har börjat rida Elina och Ikaros. Så har verkligen fullt upp. Har Chayenne också. Fattar fortfarande inte varför jag ens tänker tanken att börja blogga då jag redan har fullt upp och knapp sitter vid datorn nå.. Så ni får ju inte för vänta er så mycket av mig.. 
Har även hunnit ramlat av min älskade ponny. Fast de behöver vi ju inte gå in på så mycket;) Vart på P&J Som gick bättre än förväntat! 70 och 80 cm, och inte en ända bom ner! 
 
Jaja nu ska jag fortsätta mitt jätte intresanta liv.. 
 
 
Har fotat några ridpass och poträtt bilder. Så ja hå då nya och frächa bilder:) Till en börja iallafall, hehe.